Χορήγηση ακαδημαϊκών κωδικών πρόσβασης σε πρωτοετείς φοιτητές που εγγράφηκαν με την κατηγορία Αλλοδαπών -Αλλογενών και Αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών μελών της Ε.Ε.

17 Οκτωβρίου 20240

Οι πρωτοετείς φοιτητές που εγγράφηκαν με την παραπάνω κατηγορία στο Τμήμα Ιατρικής του Δ.Π.Θ. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025  έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν τους κωδικούς πρόσβασης από 17-10-2024 σύμφωνα με την παρακάτω διαδικασία :

α) είτε με αυτοπρόσωπη παρουσία του φοιτητή στη Γραμματεία του Τμήματος, στο Γραφείο Φοιτητικών Θεμάτων και επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.

β) είτε στέλνοντας από το email που έχει δηλωθεί κατά την εγγραφή, στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση evougiat@admin.duth.gr θεωρημένη υπεύθυνη δήλωση (επισυνάπτεται) και οι ακαδημαϊκοί κωδικοί θα αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που θα αναγράφεται στην υπεύθυνη δήλωση.

Το πιστοποιητικό φοιτητικής ιδιότητας θα μπορούν να το παραλάβουν ψηφιακά υπογεγραμμένο από ηλεκτρονικό σύστημα https://students.duth.gr .

 

Υπεύθυνη Δήλωση

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Μετάβαση στο περιεχόμενο